Laparlah , Jom " KAWAN MAKAN KAWAN " .

assalamualikum wbt.
since it is saturday and im bored plus ihave nothing to do than looking non stop to my lappy baybie
so i decided to write something taht y'all mainly knew but ,
i still want to tell ya about it , hehe

as usual p/s: muhammad akhbar idris ILY :)

haha padan muka korang kena baca aku menggedik kan ? so what ? as usual , THIS IS MY BLOG :P hehe
rude eh i ?
okay todays topic is on :  KAWAN MAKAN KAWAN 


selalu dengar tak ?
dalam minggu ni aku rasa recent update of most of my friend is about kawan makan kawan ,
such a biatch rite these people ? haha aku memang maki je , desprate betul eh .

okay there a lot of situation , im just gonna share some in my thoughts . did u notice thst i have the same cara of writing my post ? dari semua older post i rassa , haha btw ignore. back to the topic, the points are .

  1. at the OFFICE : *walau pun i kerja kejap je , tapi ada : jenis kawan yang dia pegi burukkn kan kwn dia pada bos dia , kata buat keja tak elok la , suka mengulau la , curi tulang la ape la , semata-mata nak kan perhatian dari bos tue nak naik pangkat cepat , pephatic kan ?
  2. at the SCHOOL : membe burukkan membe pade membe2 lain , sampai sumeorang jadi marah kat membe ni , membe ni pun jadi pelik , yala , tak buat salah dibenci orang , ape ke pelik kan ? people such this exist olay ! among gurls and guys , thank you , takleh nak point to one part jea.
  3. at COLLEGE : bodek lecterur utk dapat score,dalam masa yang sama , kedekut tak bg ilmu tanak share disamping mengmpat membe sendiri yang lemah , membe yang lemah buaknnye dia nak bantu , tapi lagi dikutuk nye kat belakang , dan dan je membe baik katenye , FUCK , ada kan ? :)
  4. at HEART : membe yang bile da becinte , pastu ade la pulak sorang membe tak sedar diri ni dok nak try usha si awek/balak membe sendri an ? such a desprate attitude . pe tak de orang lain ke ? memang wujud golongan yg suka kpd org yg dah berpunya ni , but lagi kan dalam kalau ianya wujud dalam MEMBE2 sendiri . panasssssss woo ! haha
  5. lastly at ROOM : roomate yang dok meggatal ngan ex bf kita yang dulu kita sayang but for no reason left us. without any conkrit reason , then kita caught dia do skype , im , ym , WTF what so eva lah dgn EXBF kita . kesian kan orang macam ni ? retard and tak respect people lagsung .
dear people , korang dah tak understand friendship lagi ke ? duhhh ! 
apela , kesian semua ni , pegila cari kwn je , bukan MAKAN KAWAN , 
daaaa :)

2 comments:

  1. ak mcm ad FEEL je nk bce y HEART tueee....coz mcm tutttttt....

    ReplyDelete

copyright by Emmy Natiella Ahmad.