memories : MRSM Muar



Question 1 : Do i look like an ex-MRSM student?
Usual answer : No,ta nampak langsung atau yeke kau ni? (dlam hati,siot)
Answer meminta pelempang : namapk muke kau cam bodo je takkan belajar kat MRSM kot. (abg chef hotel classic penah cakap kat aku camgtu doh! )
Walaupun time tu aku senyum je,tapi sumpah ta tipu,dalam hati aku macam thunami melanda,
(dalam ati maki laju2 : paaapaffaffaftttttffff ! :P )
Macam nak mintak kak siti chif chef tu cili mlut dy pun ade gak :P
aha,tapi tu lah kenyataannye :)
windu giler kat kawan2 maktab doh!
okay yang ni nak cite ape yang aku paling rindu kat korang sume,yag 1st aku rindu time aku poteng kelas,eheheheh datang kelas lambat,pukol 8 bartu datang,padahal class da berlalu setengah jam,sukati mak bapak tiri aku je an :P
(eleh babat pun selalu wat gak) eheehhee
okay,yang ni story paling best skali,satu malam tu ade la BOB jumpe satu celak au kat DDO,then aku time tu kat kelas science 7 kot lepak ngn liesa time tu.tetibe aku balik kelas,dak2 laki science 11 pun panggil aku.aku ingt tah kenape la an,sebab dyorang memang slalu carik pasal pun ngn aku ni :P ahahaha aku pun ta taw pehal owh! then aku masuk je kelas,dyorang kerumun aku sambil menunjukkan taik lalat palsu dyorang yang ta bape nak bole lawan aku nye yang ori an :P hahahhaha
then aku pun lari ah,balik dorm :( sedih la konon,mesti dak2 ni rase besala gile an :) hahahaha
esoknye aku datang,nak tau ape yang ade? awwww soooo sweeeett..hope korang ingt lagi bende ni au :)
korang letak kat kerusi,pagi2 aku datang ade bende ni :)
okay then ade lagi yang paling aku takleh lupe is when my birthday 21st June 2009.
korang sweet sangat,the guys wat anouncement kat surau sampai kat dorm,bagitau and wish bday nat :) yang gurls pulak buat card,sorang satu and letak dalam kotak then pass it to me :0 still,i have all those au :) korang nyanyikan lagu beday kat wakaf ATT :) pukol 12 malam,time tu tga nak bace Al-Quran au,sumpah Mia marah :P hehehe tapi takpe,still kite ade kiah with our back,sayang awak kiah :)
and zaza,fatin amy ana jo azra alisa dilla aishah kiah fawa :) tahnx cz sudi kawan ngn kite dulu,walaupun kite ni nakal sikit :P tapi kite sayang korang tau! :)
zaza : kite rindu tidur ngn awak :(
paten : nak kite tolong ajar awak lagi? :P tapi now pateen da jadi cikgu :P
amy : jom jogging! :)
jo : nothing to say lah jo! ehehe
anna : kite rindu tgk awak gado ngn darshen ngn sri,klaka!:P
azra : ahahah takleh lupe azra hafal sejarah :P
alisa : my most wanted mentor :)
dilla : abg spark :P
aisha : jom p swimming n basket? :p
kiah : =) kiah sentiase dalam ingatan kite
fawa : ingt tak kite stay up n memekak kat wakaf? hahaha :P
and the boys,
babat: jgn gemok lagi :P
eddy : tayah nak bajet hott sgt,kurangkan ye :)
izham : =)
toboy : awww! awak SANGAT hott HAHAHHAAHA
abg wan : tah canne rupe abg wan sekarang an :)
mat : ingat tak time kau curahkan masalah cinta kau? hahhaha
bob : maintain macho
izat hafy : stay calm :P
sri : kau paling bersih :P
darshen : i dont know what to say :P
sepot : kau mesti da tinggi an? :p
spoket : machola konon :P
AKU SANGAT SAYANG DAN RINDU KORANG SUME,semoga kita semua panjang umur dan dapat jumpa lagi,insyaallah yang nie time kite sume lap tingkap :)
yang nie sticker yang kite dok gile2 tempah kat alisa,remember? :)

5 comments:

  1. ingat nat...all of the memories.....tq coz still simpan smue ni...luv u...

    ReplyDelete
  2. mane name aq?????aq pon windu kat ko gak...... sdih.....:'(

    ReplyDelete
  3. rindu gyleeee dul.... adehhh... jom sekolah balik weyhhh!

    ReplyDelete
  4. kiah : same2 kiah :)
    anna : alololo anaaaaaa,terlepas pandang,kite windu awk jugaklaaah! :)
    fawa : kalau boleh,aku dah heret sume alik skola weh!
    dilla : ta taw :P HAHAH

    ReplyDelete

copyright by Emmy Natiella Ahmad.