Fantasi Atau Khayalan , salahkah ?


Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
hye everybody :)

today i am certainly lack of idea on what to write,
thus , i go block walking block walking and i found miss MIERA'S BLOG which dia pun baru update
and keluar at my blog feeds :)

one of her topic is about khayalan, well certainly i do not have the right to copy that , but!
pegila baca kat blog tuuu kan i dah link kan ! :D

okay , as for me , i agree with her, everybody expecially womens have fantasies or khayalan kan

lelaki pun ada kay ! diorang berkhayal lagi hebat , i think , kuang kuang kuangg! ahha
okay exampels of khayalan

GIRLS VIEW
  • bestnyyeeee kalau muka bersih and rambut cantik macam maya karin (*tetibe je)
  • wohhoo! kalau dapat suami kaya naik sports car best jugak neh ! (*semestinya!aaaa aahhh! DO NOT DENY! ITS TOTALLY TRUE! :P)
  • kalau minggu depan dapat beli baju baru , seluar baru , shawl baru kan best kan? pastu nak beli handbag blaaa blaa blaa (* hey ! so what kami ada 9 nafsu okay ! :D)
GUYS VIEW
  • bapak hotnyeee kalau wa dapat awek cun macam megan fox , wa tak carik lain punya bhaiii ( THIS IS MOSTLY TOTALLY DAMN TRUE)
  • aduh , kalau wa dapat beli honda EK ni baik dohhh, macho , market sikit an
  • perut wa nampak hott tak eh? wa nak pegi workout la baru leh dapat body cam aeron aziz ( OKAY , that guy is totally hott ! ) haha
seee? semua orang ada khayalan and fantasi , walaupun sekecil sarah
akan terbit jugak
ni semua sebenarnya KEHENDAK.
so we can get it , heyy ! nothing is posibble right?
USAHA , DOA , TAWAKAL.

kun fa ya kun maka jadilah ia, so people ! be yourself , try ur best !
tak salah berkhayall tapi pastikan jgn angan-angan mat jenin ye people!
daaaa seee yaaa! :D

p/s: dont forget ISY,my king of heart ,MAI.

1 comment:

  1. yup.. dats true... berkhayal bia berpada-pada.. tehee!.. ;)

    ReplyDelete

copyright by Emmy Natiella Ahmad.