Perempuan Desprate

assalamualaikum and hye everybody :)
hows life so far ? mine is quite terumbang ambing rite now ,
but still im happy and bahagia with my one and only love
MUHAMMAD AKHBAR IDRIS

Today i would like to share my thoughts on
DESPERATE WOMEN
yup dalam bahasa melayunya PEREMPUAN TERDESAK
not nice rite ? 
but i stll wanna share :)

  1. Permpuan yang rasa diri dia hott and she thinks she can get everything she want , tapi sorry to say , habuk pun taraaakkk
  2. Perempuan yang mulut selalu tak ada insurans , i mean , biadap, tak ada budi bahasa. so bila kena marah , selamber badak die je maki org balik , padahal dia yg salah
  3. perempuan yg psyco gila babi , bila nampak lelaki cover2 supaya nampak hebat la konon
  4. perempuan yang cakap besar , bila dia dumped lelaki dia rasa hebat but last2 dia yang tinggal keseorangn thus as aresult jadilah these kindda people , DESPRATE,
  5. Permpuan yang hanya manis dibibir , bila nak dia cakap manis , habis madu sepah dibuang , bila dia tanak kau , dia bla je la . then terkial2 nak cari jantan lain , itupun kalau ada yang nak , at last end up missing the one yg dia da dumped.
kesian kan these people?
so ada pernah jumpa orang yang macamni tak ?
so beware people , yg guys berhati2 tak terjebak
yg r\gurls berhati2 jaga bf korang laki korang or what so eva.

adious people ! :D

p/s: ISAYANGYOU ABANG.

1 comment:

  1. minx jauh dri sifat sbgini n org sbgini...INSYAALLAH

    ReplyDelete

copyright by Emmy Natiella Ahmad.