What FRIENDS for :part 1

hey people :)
today is not much that i wanted to share ,
its about what we all on earth have

FRIENDS

if you dont have any then , you might be an alien ill say.
spo please get back to where you belongs ,
thank you. 
*is im kinnda annoy u ? well that cz im tired for having calss from 9am till 6pm. 

haha , so this is what friends are usually for , but can be devided into two parts , this is part one .
which is in positive ways.

  1. untuk bantu masa susah
  2. untuk dengar semua masalah
  3. untuk kita kirim makanan bila kita malas nak pegi cafe
  4. untuk kita bincang soalan yang lecterur bagi and tak faham
  5. untuk share masalah mental yang kita hadapi
  6. untuk menghilangkan kebosanan bila laptop tak berfungsi
  7. untuk pinjam duit bila duit nak makan dah habis
  8. untuk teman kita supaya kita tak keseorangan
  9. untuk buat kita rasa selesa dan selamat bila kita tau ada orang nak teman kita
  10. utuk kita pinjam sikit sabun basuh baju bila dah habis
  11. untuk kita pow rokok bila dah habis. *for those berkenaan lah kan
  12. untuk kita hug bila kita gaduh ngn boyfriend
  13. untuk habiskan masa time ta buat assignment with movie marathon
  14. untuk berborak all night long stories bout life and megumpat bila takleh tido
  15. untuk selalu ada walaupun jauh dimata , still dekat dihati
haha thats what 15 that i can think about now , so how bout you ? what are ur riends for ? hehe

vocab : BFF - Best Friend Forever : friend taht knows every single thing of ur life , and also u know bout him/her . my BFF is , as known FATIN NABILA BELLA :)


1 comment:

  1. babe,mcm tahu2 je i tgh ada masalah dgn member kt sini :'(

    ReplyDelete

copyright by Emmy Natiella Ahmad.